Welke SIM-kaart/eSIM kan ik gebruiken? Lijst van compatibele providers Welke SIM-kaart/eSIM kan ik gebruiken? Lijst van compatibele providers

Welke SIM-kaart/eSIM kan ik gebruiken? Lijst van compatibele providers

Voordat je het horloge gaat gebruiken moet je, afhankelijk van het model, een nano-simkaart of een e-simprofiel aanschaffen. Hieronder vindt u onze aanbevelingen.

XGO2, XGO3, X5 Play, X6Play: de SIM-kaart moet zowel onbeperkte spraakminuten als ongeveer 150 MB mobiele data per maand hebben. Het datavolume kan afhangen van het persoonlijke gebruik.¹

X5 Play eSIM, X6Play eSIM: De eSIM moet zowel onbeperkte spraakminuten als ongeveer 150 MB mobiele data per maand hebben. Het datavolume is afhankelijk van het persoonlijke gebruik.¹

¹Het horloge kan worden verbonden met WiFi om het dataverbruik te verlagen, bijv. tijdens het downloaden van een firmware-update of het uploaden van grotere bestanden, zoals liedjes en video's.

Deze lijst wordt momenteel bijgewerkt en geldt alleen voor de horloges die momenteel in onze webwinkel worden verkocht - horloges met een oudere firmware kunnen mogelijk niet alle SIM-kaarten in deze lijst gebruiken.

Belangrijk: Wij kunnen de compatibiliteit van verschillende providers niet garanderen, zelfs indien zij hetzelfde netwerk gebruiken als de hieronder vermelde.

Wil je een andere provider gaan gebruiken? Klik hier voor meer informatie.

nano simkaart

eSIM²
Land Provider Land Provider
Oosternrijk A1
Magenta
Oostenrijk Magenta
Canada

Bell

Kroatië Hrvatski Telekom
Denemarken Xplora Connect
TDC
Telenor
3 (except Xplora 3S & GO)
Orange
Duitsland Deutsche Telekom
Finland Xplora Connect
DNA
Elisa Saunalahti
TDC
Telia
Hongarije Magyar Telekom
Frankrijk Xplora Connect
Bouygues
Free (except Xplora 3S & GO)
Legos
Orange
SFR
Virgin
Spanje Movistar
Duitsland

Xplora Connect
O2
Telekom
Vodafone

Zwitserland Sunrise
Hongarije Telekom
Vodafone
²Zorg ervoor dat je eSIM aanbieder de pincode kan deactiveren

Ierland

Xplora Connect
Tesco Mobile
Three

Italië

Iliad
PosteMobile (except X6Play)
TIM (except X6Play)
Vodafone (except X6Play)
WIND

Nederland

KPN (except Xplora 3S & GO)
T-Mobile (except Xplora 3S & GO)
Lebara (except Xplora 3S & GO)

Noorwegen

Xplora Connect
Telenor
Telia

Polen Orange
T-Mobile
PLAY
Plus

Spanje

Xplora Connect
Movistar
Orange
Vodafone
Yoigo
Másmóvil
Simyo
Zweden Xplora Connect
Telia
Tele2
Telenor
Zwitserland Swisscom
Salt
Sunrise
Verenigd Koninkrijk Xplora Connect
O2
EE*
Giffgaff (except Xplora 3S & GO)
Vodafone (except Xplora 3S & GO)
VS

Xplora Connect
AT&T (Nur XGO3)
T-Mobile US

* Het 3G-netwerk wordt in de loop van 2023 geleidelijk uitgeschakeld door EE en zal begin 2024 volledig worden afgesloten. Dit kan op sommige locaties invloed hebben op de kwaliteit van de netwerkverbinding van sommige van onze horloges.

Houd er rekening mee dat niet alle providers 2G of 3G-netwerken hebben. Voordat je een simkaart aanschaft van een van de compatibele providers, is het belangrijk na te gaan of ze het benodigde netwerk aanbieden. De X1 en XCare gebruiken alleen het 3G-netwerk, terwijl de XGO en X3S alleen het 2G-netwerk gebruiken.

Net als alle smartphone, werkt de Xplora op zichzelf, en heeft daarom een eigen simkaart nodig met een eigen telefoonnummer (belangrijk: de zogenaamde duo-simkaarten / multi-simkaarten kunnen niet worden gebruikt). Zowel abonnementen als prepaid simkaarten werken.