Kan jeg sætte mit abonnement på pause? Kan jeg sætte mit abonnement på pause?

Kan jeg sætte mit abonnement på pause?

Desværre er det ikke muligt at fryse eller sætte abonnementet på pause, hvilket gælder for de fleste mobilabonnementer, uanset hvilken operatør du vælger.

Hvis du ikke vil bruge abonnementet endnu, kan vi annullere det for dig. Der er varsel på annulleringen, der gælder for de resterende dage i den indeværende måned + 1 måned. Dog vil jeg lige gøre dig opmærksom på, at din sidste faktura, der er gældende over den indeværende måned, først bliver sendt til dig for betaling i næste måned.

Når du skal bruge din Xplora igen, kan du oprette et nyt abonnement via. linket https://aktiver-brugt.xplora.dk/ og automatisk få tilsendt et nyt SIM-kort med et nyt telefonnummer.

Vend gerne tilbage til kundeservice, hvis du ønsker at opsige dit abonnement.

Har du spørgsmål til ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os her.