Hvorfor er mit SIM-kort blevet spærret? Hvorfor er mit SIM-kort blevet spærret?

Hvorfor er mit SIM-kort blevet spærret?

Vores abonnementer spærres automatisk, hvis SIM-kortet bliver registreret i andre enheder end uret, eller hvis vi registrerer et markant dataforbrug, som ligger væsentlig over det gennemsnitlige forbrug. Derudover, så bliver det også spærret, hvis betalingsforpligtelserne for abonnementet er misligholdt.

Kan du ikke nikke genkendende til disse årsager, så kan du kontakte vores kundeservice, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Kontakt os venligst med oplysningerne her.